КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Згурівська районна організація
Радi вітати Вас на сайті Згурівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України!Сила профспілки - в її єдності і солідарності, гнучкості і сміливості.Віримо, що зможемо прововими методами змусити рахуватися з наймасовішою громадською організацією РАЙОНУі бути активними її будівниками в аспекті цивілізованості і врахування інтересів освітян
Меню сайту

погода в Згурівці
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу


Згурівка

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Корисні посилання
Офіційний веб-портал ФПУ

Київська обласна організація профспілки

Профспілка працівників освіти та науки

Інститут інноваційних технологій

Міністерство молоді та спорту

Головне управління освіти та науки

КОІПОПК

Згурівський РМК

Новоолександрівський НВК

Згурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Аркадіїївська ЗОШ

Жуківський НВК

БДЮТ

Красненський НВК

Українські новини

Супутникова мапа

Згурівського району

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 23:38

Головна » Архів матеріалів

Шановні освітянки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 8-го Березня.

У цей весняний день бажаємо Всім відчути свіжий подих весни, оновлення, надію на кращі переміни в житті.

Хай завжди у Вашій родині буде тепло і затишно, а робота приносить насолоду і достаток.

                                   ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: adminzgur | Дата: 06.03.2015

Міністерство освіти і науки повідомило про зняття з контролю подання обласними органами управління освітою звітності з питань навчально-виховної діяльності у галузях дошкільної, загальноосвітньої, професійно-технічної та позашкільної освіти. Про це йдеться у листі МОН, що надісланий органам управління освітою обласних та Київської міської державних адміністрацій. Відмова від подання звітності обласними органами управління освітою викликана необхідністю виконання наказу МОН від 27.05.2014 р. № 6 ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Додав: adminzgur | Дата: 27.01.2015

 Президія Згурівської районної організації Профспілки працівників освіти щиро вітає освітян району  з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

Бажає добра, благополуччя,радості й достатку. Нехай різдвяна зірка принесе Україні мир і спокій, родинам святковий настрій та надію на щасливе майбуття.
 

Переглядів: 545 | Додав: adminzgur | Дата: 29.12.2014

23 грудня 2014 року, у Києві відбулася  Всеукраїнська акція протесту профспілок у зв’язку з прийняттям антисоціальних рішень Уряду, наступом на конституційні права працюючих при формуванні Державного бюджету України на 2015 рік.
Освітяни підтримали солідарну акцію ФПУ і приєдналися до багатотисячного загону – представників регіональних профоб'єднань, підвідомчих установ, громадських організацій соціальної спрямованості.
Профспілка працівників освіти і науки Ук ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: adminzgur | Дата: 23.12.2014

18 грудня відбулася УІІ звітно-виборча конференція Згурівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України. На конференції делегати  підтвердили важливість роботи профспілкових лідерів первинок, координаційну роботу районної організації Профспілки, юридично-правову допомогу обласної та ЦК Профспілки.  Головою Згурівської районної організації Профспілки працівників освіти  було обрано Івахненко Надію Федорівну.

Переглядів: 494 | Додав: adminzgur | Дата: 19.12.2014

 

Президія ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, від імені 53-тисячного колективу членів Профспілки області звернулись до Президента України та Голови ВРУ з  протестом проти намірів Уряду щодо стабілізації економіки країни за рахунок ще більшого «затягування пасків» простих українців шляхом внесення антисоціальних змін, як до Конституції України, так і до цілої низки інших законодавчих актів. Це приведе до ще більшого ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: adminzgur | Дата: 19.12.2014

18 грудня 2014 року Київський апеляційний адміністративний суд розпочав розгляд апеляційної скарги Профспілки працівників освіти і науки України на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 10 вересня 2014 року у справі про визнання протиправними та скасування постанов КМУ від 25.03.2014 № 88 та № 89 (про надбавки вчителям за престижність праці та бібліотекарям за особливі умови праці). У судовому засіданні розглянуто заявлені представником Профспілки клопотання про витребува ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: adminzgur | Дата: 18.12.2014

Від імені майже восьми мільйонів спілчан Федерація Профспілок України оприлюднила заяву, у якій висловила протест намірам Уряду щодо посилення економії бюджетних коштів виключно за рахунок ліквідації соціальних гарантій населенню України.

У заяві наголошено, що профспілки використають всі права і можливості для захисту людини праці.

Переглядів: 489 | Додав: adminzgur | Дата: 15.12.2014

6 листопада відбулася робоча зустріч голови Київської обласної організації Профспілки працівників освіти А.Д.Цикалюка, директора Департаменту освіти і науки Київської державної адміністрації Н.І.Клокар, директора Департаменту фінансів КОДА Л. Карамушко. На зутрічі було досягнуто домовленість про відновлення доплати за престижність праці вчителя та недопущення випадків відправляти працівників освіти  за власний рахунок у вимушені  відпустки.

Переглядів: 611 | Додав: adminzgur | Дата: 06.11.2014

Шановні освітяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня працівників освіти.

Немає праці більш благороднішої, ніж праця вчителя.Ваш професійний, життєвий  досвід, громадянська позиція є величезним надбанням освітянської скарбниці нашого краю.

Безмежна вдячність вам, шановні освітяни, за знання, мудрість.тепло сердець , за плекання юних особистостей.Нехай  ніколи не підводить вас здоров'я,а добро повертається сторицею.        ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: adminzgur | Дата: 01.10.2014

26 серпня на щорічну педагогічну конференцію зібралися освітяни Згурівщини для того. щоб підсумувати зроблене, поділитись здобутками, визначитись із планами на наступний навчальний рік.

У роботі заходу взяли участь голова Згурівської РДА С.С.Кузьмич, голова районної ради О.Є.Чубук, голова районної організації профспілки працівників освіти Н.Ф.Івахненко, завідуючий навчально-методичним кабінетом обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів В.В.Карпенко та все суцвіття ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: adminzgur | Дата: 26.08.2014

Активна позиція та спільні дії профспілок щодо неприпустимості нових зазіхань на сферу оплати праці дала певний результат, адже в остаточній редакції проекту Закону України "Про внесення змін до Державного бюджету України на 2014 рік" (реєстр. № 4308а) нам вдалося фактично відбити такі антисоціальні та антитрудові позиції і домогтися:
- НЕ зупиняти дії Закону України "Про індексацію грошових доходів населення";
- Захистити положення статті 26 Закону України &qu ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: adminzgur | Дата: 07.08.2014

12 червня Окружний адміністративний суд міста Києва оголосив перерву в адміністративній справі за позовом Профспілки працівників освіти і науки України до Кабінету Міністрів України про визнання протиправними та скасування постанов від 25.03.14 №88 ,від 25.03.14 №89.

Переглядів: 529 | Додав: adminzgur | Дата: 16.06.2014

16 травня адміністрація школи,  профспілковий комітет, учні Згурівської  ЗОШ І-ІІІступенів зустрічали  на своєму порозі дуже багато гостей, які прийшли на святкування славного ювілею.Виставка дитячих виробів, малюнків, картин вражала своєю фантазією і майстерністю.Свято вийшло урочисте і разом з тим сімейне, затишне.Всі ділилися спогадами про своє шкільне життя, про досягнення поколінь. Багато освітян отримали грамоти, подяки від Згурівської районної державної адміністрації , р ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: adminzgur | Дата: 16.05.2014

Шановні ветерани, учасники бойових дій, всі ті хто наближав нас до Перемоги!

Щиро вітаємо Вас із святом 9 травня.

Це свято уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль. нездійсненних мрій і задумів.Рідна земля завжди памятає подвих воїнів.Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою істиною є вірність вашій  справі й надалі боронити свою рідну землю від любих зазіхань, памятати про вас. шанувати повсякчас.< ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: adminzgur | Дата: 08.05.2014

24 квітня відбулася сесія Згурівської районної ради на якій було розглянуто зміни до районного бюджету. Відповідно до цих змін відділу освіти Згурівської райдержадміністрації зменшено видатки на 1 242 500 гривень в 2014 році.

Переглядів: 565 | Додав: adminzgur | Дата: 24.04.2014

У ці весняні дні щиро вітаємо вас  з світлим Христовим Воскресінням.Нехай у ваших серцях панує радість, тепло, любов, Божа благодать. Мирного  і сонячного неба, процвітання рідній Україні.

Переглядів: 516 | Додав: adminzgur | Дата: 18.04.2014

16 квітня 2014 року відбулося засідання комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки. У роботі засідання взяв участь Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов. Виступаючи перед учасниками та членами Комітету, Голова Профспілки наголосив, що Профспілка вважає неприпустимим внесення змін до частини першої статті 25 Закону України «Про загальну середню освіту» про встановлення доплат за класне керівництво у 1 – 4 класах у розмірі до 20 %, у 5 – 11 класах – до ... Читати далі »
Переглядів: 703 | Додав: adminzgur | Дата: 18.04.2014

Прийняття Закону України “Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” не порушить для освітян соціальних гарантій, що діють на території України. Зокрема, продовжуватимуться виплати надбавок за вислугу років, допомоги на оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки, винагороди за сумлінну працю тощо. Також незмінним залишається для учителів та викладачів розмір педагогічного навантаження на ставку. Незмінним залишиться педагогічне ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: adminzgur | Дата: 08.04.2014

   18.03.2014 року в приміщенні Згурівського  НВК " Гімназія - школа І ступеня" відбулася зустріч голови Згурівської районної ради Чубука Є.О. з директорами шкіл району  На зустрічі було досягнуто домовленість про  вирішення нагальних питань в освіті спільно з селищним та сільськими головами. 
Переглядів: 534 | Додав: adminzgur | Дата: 18.03.2014

Переглядів: 669 | Додав: adminzgur | Дата: 05.03.2014

Переглядів: 544 | Додав: adminzgur | Дата: 28.02.2014

13.02.2014 року було скликано  позачергову сесію Згурівської районної ради, де було внесено зміни до рішення районної ради від 23.01.2014 року №268-36-УІ "Про районний бюджет на 2014 рік".Районному відділу освіти державної адміністрації було збільшено видатків  на 92 000 гривень. Голова районної організації профспілки працівників освіти  Івахненко Н.Ф. підняла питання вчасної оплати праці бюджетникам району.
Переглядів: 534 | Додав: adminzgur | Дата: 13.02.2014

 31 січня голова Згурівської районної організації Профспілки працівників освіти Івахненко Н.Ф. щиро привітала переможців ІІ етапу (районного) конкурсу " Учитель року". Вчителі презентували свої творчі надбання на семінарі-презентації, який відбувся на базі Згурівського НВК " Гімназія- школа І ступеня". Твердохліб Ю.А.- вчитель трудового навчання Згурівської ЗОШ І-ІІІст., ЛуневськаЛ.М.  - вчитель початкових класів Усівського НВК " ЗОШ І-ІІІст - дитячий садок", Дзядевич Л.В. - заступник ... Читати далі »
Переглядів: 556 | Додав: adminzgur | Дата: 31.01.2014

 10 січня відбулося засідання президії Згурівської районної організації Профспілки працівників освіти.На засіданні було прийнято рішення звернутися з листом до начальника відділу освіти Згурівської державної адміністрації та депутатів Згурівської  районної ради, щодо передбачення  соціально-економічних гарантій працівникам галузі в бюджеті району на 2014 рік.
Переглядів: 518 | Додав: adminzgur | Дата: 10.01.2014

        Шановні колеги!
Щиро вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим.
Нехай  2014 рік увійде в кожен дім , у кожну родину з добром і миром, принесе удачу, професійні здобутки.
Будьмо оптимістами і будівниками добрих справ, а осяйна різдвяна зоря нехай об"єднає усіх чистим світлом незгасних людських чеснот і цінностей.

З повагою голова районної організації Профспілки Н.Ф.Івахненко

Переглядів: 486 | Додав: adminzgur | Дата: 31.12.2013

  10 грудня відбулося засідання Згурівської районної організації Профспілки, на якому було заслухано звіт президії  про роботу за період з 2012року по  2013 рік та прийнято відповідну  постанову.
Переглядів: 516 | Додав: adminzgur | Дата: 10.12.2013

Переглядів: 703 | Додав: adminzgur | Дата: 03.12.2013

 З ініціативи профспілкового комітету садочку  11 листопада відбулася зустріч освітян ДНЗ "Журавка" з  Згурівським селищним головою П.І.Ткачуком щодо вчасної оплати праці. Павло Іванович запевнив вихователів, що всі фінансові надходження будуть  спрямовані  на заробітну плату працівникам садочків.
Переглядів: 516 | Додав: adminzgur | Дата: 11.11.2013

    2 жовтня відбулося свято для працівників освіти Згурівщини. Освітян вітали дитячі колективи садочків "Журавка" та "Веселка", учні Згурівської, Жуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованці музичної школи. Багато подяк, грамот одержали освітяни від голови Згурівської райдержадміністрації Камянецької Н.В., начальника відділу освіти Згурівської РДА Бойка В.А.. Голова Згурівської  районної організації Профспілки  працівників освіти Івахненко Н.Ф. вручила освітянам подарунки, ... Читати далі »
Переглядів: 537 | Додав: adminzgur | Дата: 02.10.2013

  27 серпня відбулася серпнева конференція освітян Згурівщини. В роботі конференції взяла участь голова Згурівської районної державної адміністрації Н.В.Камянецька,  голова Згурівської  районної організації Профспілки Н.Ф.Івахненко, головний редактор газети "Панорама" Л.П.Мельник. Начальник відділу освіти Згурівської державної адміністрації  В.А.Бойко подякував освітянам за хороші результати в минулому навчальному році. Н.Ф.Івахненко привітала молодих спеціалістів та вручила ... Читати далі »
Переглядів: 626 | Додав: adminzgur | Дата: 27.08.2013

 У рамках соціального діалогу профспілкова сторона надіслала стороні роботодавців свої пропозиції до проекту Державного бюджету України на 2014 рік.  Нині триває робота над проектом Державного бюджету України на наступний рік. Міністерство фінансів України відпрацьовує пропозиції соціальних партнерів.
Переглядів: 551 | Додав: adminzgur | Дата: 19.08.2013

   Шановні вчителі, випускники. батьки!
  У ці травневі дні велика армія випускників стала на поріг самостійного життя. побажаємо їм щасливого польоту та щасливої долі.
    Дорогі вчителі,  спасибі за мудрість. терпіння, за творчість в роботі і любов до дітей.
Переглядів: 515 | Додав: adminzgur | Дата: 24.05.2013

  14 травня Згурівська районна організація Профспілки провела навчання голів профспілкових організацій з питання мотивації профспілкового членства, підготовки і прийняття рішень. контролю за їх виконанням.

Учасники навчання проаналізували сильні та слабкі сторони профспілкової діяльності , визначили механізми вирішення найбільш гострих питань у практиці роботи первинної профспілкової організації.

Переглядів: 538 | Додав: adminzgur | Дата: 14.05.2013

   Святковий захід з нагоди срібного ювілею дитячого садочка, видався дивовижно теплим,щирим, бо зібралися у музичній залі не просто колеги і працівники різних років, діти й батьки, а й давні добрі друзі. Лунали пісні дітей, музично-хореографічні композиції, вітання від адміністрації району, депутатів обласного рівня. Цього дня грамоти та подяки, квіти, подарунки отримали працівники закладу і від голови районної організації Профспілки працівників освітиайону. Н.Ф. Івахненко, яка завжди ... Читати далі »
Переглядів: 537 | Додав: adminzgur | Дата: 28.03.2013


Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1622 | Додав: adminzgur | Дата: 08.03.2013

  31 січня відбувся святковий концерт за участю вихователів та дітей ДНЗ"Веселка" з нагоди ювілею закладу. На свято до іменинників завітало багато гостей: батьки, пенсіонери дитсадка. селищний голова Ткачук П.І..  голова Згурівської районної організації Профспілки працівників освіти Івахненко Н.Ф.,заступник голови Згурівської районної державної  адміністрації Малафій Ю.Б., заступник начальника відділу освіти Олійник С.М.. Голова Профспілки освіти Надія Федорівна вручила подяку&nbs ... Читати далі »
Переглядів: 607 | Додав: adminzgur | Дата: 31.01.2013

 У Середівському НВК "ЗОШ І-ІІст. -дитячий садок" пішла на заслужений відпочинок Стеценко Галина Олексіївна, яка пропрацювала 57 років в даній школі техпрацівницею. Подякувати за добросовісну працю прийшли начальник відділу освіти Згурівської райдержадміністрації Бойко В.А. та голова районної організації Профспілки Івахненко Н.Ф., яка вручила Галині Олексіївні подарунок та подяку.Теплі слова вдячності були і  від адміністрації та профспілкового комітету школи,друзів.
Переглядів: 515 | Додав: adminzgur | Дата: 23.01.2013

 10 січня в Згурівський районний відділ освіти державної адміністрації та районну організацію Профспілки завітали з Різдвяними колядками вихованці ДНЗ"Веселка" разом зі своїми вихователями. Працівники закладу з радістю зустріли цей колоритний колектив. В дарунок, як годиться, малеча отримала солодощі. фрукти.
Переглядів: 562 | Додав: adminzgur | Дата: 10.01.2013

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 601 | Додав: adminzgur | Дата: 27.12.2012

30 листопада 2012 року  відбулося розширене засідання ради Профспілки  на якому було заслухано звіт та прийнято відповідно постанову   Згурівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки. В роботі засідання взяли участь голова Київської обласної  організації Профспілки працівників освіти і науки А.Д.Цикалюк та заступник начальника відділу освіти Згурівської райдержадміністрації С.М.Олійник.
Переглядів: 558 | Додав: adminzgur | Дата: 30.11.2012

Переглядів: 762 | Додав: adminzgur | Дата: 05.11.2012

 4 жовтня відбулося урочисте святкування Дня працівників освіти в актовій залі Згурівської райдержадміністрації.. Освітян вітали  голова Згурівської райдержадміністрації, голова ради, начальник відділу освіти Згурівської райдежадміністрації , голова районної організації профспілки працівників освіти, учнї Згурівської та Новоолександрівської  шкіл .танцювальний колектив "Мальви", вихованці дитячого садочку "Журавка". Сорок один учитель отримали грамоти та подяки,  квіти , &nbs ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: adminzgur | Дата: 04.10.2012

 18 вересня відбулася сесія районної ради, на якій було розглянуто сім питань. Начальник відділу освіти Згурівської райдержадміністрації доповів про хід виконання рішення районної ради від 29.07.2008 року№143-22-У "Про Програму розвитку системи освіти Згурівського району на 2008-2012роки".
Переглядів: 553 | Додав: adminzgur | Дата: 18.09.2012

 Першого вересня вся освітянська, учнівська родина Лизогубовослобідської ЗОШ І-ІІІступенів зібралися на шкільному подвірї для проведення святкової лінійки з нагоди Дня Знань.Вітання лунали від директора, учнів, батьків, спонсорів.Голова районної ради профспілки Івахненко Н.Ф. подякувала освітянам  за підготовку школи до нового навчального року.
Переглядів: 565 | Додав: adminzgur | Дата: 01.09.2012

 28 серпня відбулася традиційна серпнева конференція працівників освіти Згурівського району. З доповіддю виступив начальник відділу освіти Бойко В.А..В роботі конференції взяли участь заступник голови райдержадміністрації Камянецька Н.В.. депутат обласної ради Мостіпан О.О., голова районної організації профспілки працівників освіти Івахненко Н.Ф.. Надія Федорівна  привітала молодих спеціалістів, їх в цьому році прийшло працювати в район  вісім чоловік,  і вр ... Читати далі »
Переглядів: 611 | Додав: adminzgur | Дата: 28.08.2012

Переглядів: 534 | Додав: adminzgur | Дата: 06.08.2012

З 12 по 14 червня 2012 року відбувся семінар профспілкового активу галузевої Профспілки Київської та Рівненської областей з питань обміну досвіду роботи профспілкової діяльності та ознайомленням з історико-культурною спадщиною Рівненського краю. 
Переглядів: 565 | Додав: adminzgur | Дата: 18.06.2012

  25 травня голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Івахненко Н.Ф. привітала педагогічний та учнівський  колективи Згурівської гімназії  з успішним завершенням навчального року та вручила грамоти, подяки вчителям, учням за успіхи в навчанні та праці.Особлиа подяка голові виборного органу первинної профспілкової організації гімназії Апьонкіній Вірі Іванівні за підготовку учня з математики, який на обласній олімпіаді отримав І-ше місце.
Переглядів: 616 | Додав: adminzgur | Дата: 25.05.2012

« 1 2 3 4 5 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz